Återställa en bil till nyskick

Syftet med en rekonditionering, förkortat rekond, är framförallt för att bilen ska hålla längre genom all yttre påfrestningar som den går igenom dagligen. Man behåller andrahandsvärdet vilket är till stor fördel vid försäljning av fordonet och säkerställer längre livslängd genom minskad slitage på ytor både invändigt och utvändigt.

Konceptet med en rekond  är att man fokuserar på att förbättra dess helhet och återställa bilens utseende. Därav utför man rekond mer sällan jämfört med en biltvätt eller automattvätt eftersom det är så pass mycket mer djupgående.  Det bör ändå att göras kontinuerligt för att minska förslitningsskador i större utsträckning vilket i sin tur kan leda till att man sparar pengar i det långa loppet. Ett bra alternativ om man exempelvis ska sälja bilen då kunder lockas till en fräsch bil.  

Man får en noggrann och skonsam rengöring som förhöjer körupplevelsen samtidigt som man slipper utföra arbetet själv och får mer tid över till annat. 

Vad  erbjuder vi?

Även bilens insida får utstå en hel del påfrestning   

Invändig rekond :

Kupén och bagaget dammsugs, trösklar och dörrgångar rengörs, bilmattor plockas ut och tvättas av. Bilens paneler och lister torkas av noggrant med interiörborstar, till sist en fönsterputsning av alla insida rutor och avslutas med vinylglans på trösklar, dörrlister andra lämpliga plastdetaljer för en snygg och fräsch finish.  

Tillval :

  • Klädseltvätt för att få bort smuts, fläckar eller dålig lukt. Vid klädseltvätt bör bilen lämnas hos oss över natten för att torka.               
  • Ozonmaskin används för att ta bort lukter som satt sig i hela kupén t.e.x röklukt alternativt doft från djur som befunnit sig i bilen. 

Prislista